Rock_n_Roll_Rebel
Home
Events
News
Rebels
Pictures
Merchandise
Press
Links
Guestbook
Contact
Rock_n_Roll_Rebel
Header

REBELS  Rock 'n' Roll Rebel ???  

Na het nodige gerstenat, gelul en gezever werd het eindelijk tijd om de koe bij de horens te vatten. Wat we niet wisten is dat de koe een stier bleek en we hem bij zijn kl#ten hadden.
Wij zijn vier doorwinterde muziekliefhebbers die het wijze plan hebben opgevat u uit uw kot te sleuren voor een portie rock'n'roll en stevig gitaargeweld. Op onregelmatige basis zetten we in onze Rock 'n' Roll Rebel-club een fijne groep met een interessant voorprogramma. Onze feestjes worden steevast dansend afgesloten met een afterparty en de betere rock en alternatieve muziek. We streven er naar bands te programmeren die je in de streek niet op elke hoek van de straat ziet spelen en die in het commerciele rockcircuit vaak uit de boot vallen. We bieden ons publiek een leuk avondje uit met fijne , te ontdekken groepen en dit aan democratische prijzen.
Onze bands bieden we een podium , een enthousiast publiek en een unieke kans zich in de kijker te spelen van de rockliefhebbers uit de regio . Een win-win situatie waar we op klinken!

Support your locals

Rock 'n' Roll Rebels

Guy, Coert, Timmy, Fabris

  The Rebels ???        GUYTJE ON FACEBOOK       COERTIE ON FACEBOOK       TIMMY V ON FACEBOOK       FABRIS ON FACEBOOK 

      TIMKE ON FACEBOOK